Behandling af personoplysninger

Senest opdateret den 4. maj 2020

På denne side kan du læse om vores behandling af dine personoplysninger og dine rettigheder i forbindelse med brug af Antes produkter og tjenester: ante.dk, Ante Public samt Ante In-House. Ante driver et retsinformationssystem indeholdende domme, der kan indeholde personoplysninger. Se persondatapolitikken for retsinformationssystemet her. Ante behandler de oplysninger, du giver os eller vi indsamler om dig, i overensstemmelse med gældende regler. Vi er bevidste om, at dine oplysninger skal behandles m ed respekt for oplysningernes fortrolighed og for dit privatliv.

Dataansvarlig

Ante ApS, CVR: 38703722, er dataansvarlig for de personoplysninger, som virksomheden behandler i forbindelse med sine tjenester.

Kontaktoplysninger

Ante ApS Bygmestervej 59 2400 København NV Telefon +45 25 34 31 73 (kl. 10.00-16.00) E-mail: info@ante.dk CVR: 38703722 Du kan kontakte Ante’s databeskyttelsesrådgiver på dpo@ante.dk

Tjenesteydelser omfattet af denne politik

Denne politik gælder for Antes produkter og tjenester: ante.dk, Ante Public samt Ante In-House.

Accept af denne politik

Hvis du bruger vores tjenester, accepterer du denne persondatapolitik og vores cookiepolitik.

Indsamling af persondata

Oplysninger, du giver til os

Vi indsamler personlige oplysninger i form af navn, e-mailadresse, organisation / virksomhed og telefonnummer (kontaktoplysninger), når du opretter dig som bruger. Vi kan bruge din mailadresse og telefonnummer til at oplyse dig om platformen og eventuelle nye funktioner, som du kan være interesseret i. Vi anvender kun din e-mail etc. til markedsføring, hvis vi har fået dit udtrykkelige forudgående samtykke hertil.

Brug af tjenester

Vi logger brugsdata, når du besøger eller på anden måde bruger vores tjenester, herunder vores websteder og tjenester, f.eks. når du ser eller klikker på et dokument eller foretager en søgning. Vi anvender logins, cookies, enhedsoplysninger og internetprotokoladresser (“IP-adresser”) til at identificere dig og logge din brug. Vi indsamler ikke personoplysninger om dig fra tredjemand. Dog indsamler vi informationer via vores cookies. Læs mere om vores cookiepolitik, som du finder her. Vores tjenester er dynamiske, og vi lancerer ofte nye funktioner, der kan kræve indsamling af nye oplysninger. Hvis vi indsamler nye personoplysninger eller bruger dine personoplysninger til andre formål, vil vi give dig besked, og vi vil i det omfang, at det er relevant, også ændre denne persondatapolitik.

Brug af persondata

Vi bruger dine personoplysninger til at levere, understøtte og udvikle vores tjenester, for at leve op til det aftaleforhold vi har med dig/din organisation. Dine personoplysninger videregives ikke til tredjemand medmindre, at du selv udtrykkeligt har samtykket hertil, eller vi mener det er påkrævet ved lov, eller for at beskytte dig, din sikkerhed og dine rettigheder. Vi bruger en række underleverandører, som assisterer os i at udbyde vores tjenester. Disse underleverandører kan få adgang til dine informationer, men udelukkende med det formål at bistå os i at udbyde vores tjenester. Vi bruger følgende underleverandører til behandling af dine personoplysninger:
Underleverandør
Lokation
/ Land
Formål med behandling
Google
Irland
Google Analytics benyttes til monitorering og statistik. Gmail benyttes ifm. support og anden korrespondance. Google Sheets, Docs og Drive bruges til administrativt arbejde ifm. et evt. aftaleforhold.
Hotjar
Malta
Hotjar benyttes til at registrere brugsmønstre for senere at kunne visualisere/analysere hvordan produktet anvendes og se hvilke dele af vores brugergrænseflade der bliver klikket på mv. Oplysningerne gemmes således at de ikke er identificerbare i forhold til brugerens personlige oplysninger. Læs mere her
LinkedIn
Irland
LinkedIn (Insights) benyttes til at opsamle besøgsstatistik omkring hvilket publikum som besøger Antes hjemmeside.
TypeForm
Spanien
Surveys
Digital Ocean
Tyskland
Hosting
Piaster
Revisorerne
Danmark
Revision / Regnskab
Dinero
Danmark
Bogføring / Fakturering

Overholdelse af loven

Vi må dele dine personoplysninger med offentlige og retslige myndigheder, hvis dansk og EU-lov påbyder os det. Eksempelvis, hvis vi mener, at det er nødvendigt for at overholde EU’s Databeskyttelsesforordning eller hvis vi bliver bekendte med, at du bruger vores tjenester til at bryde loven.

Opbevaring af persondata

Vi gemmer dine personoplysninger så længe vi har et aktivt aftaleforhold med dig/din organisation.

Når aftaleforholdet er ophørt, gemmer vi dine personoplysninger så længe vi er forpligtet hertil efter lovgivning.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine persondata mod tab, misbrug, offentliggørelse eller uautoriseret adgang. Vores sikkerhedsforanstaltninger bliver løbende revideret i takt med den tekniske udvikling.

Vores software og data er hostet hos cloud-udbydere inden for EU, som alle overholder GDPR, for eksempel Digital Ocean. Vi bruger blandt andet, men ikke kun, firewalls, krypteringsteknikker og autentifikationsprocedurer til at sikre at data.

Dine rettigheder

Personer, som vi behandler oplysninger om (registrerede), har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.

Anmodninger vedrørende dine rettigheder, der er åbenbart grundløse eller overdrevne – især fordi de gentages – kan afvises, eller Virksomheden kan opkræve et rimeligt gebyr for at besvare anmodningen.

Retten til indsigt. Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, herunder med visse undtagelser at modtage kopi af personoplysningerne, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 15.

Du har som registreret desuden ret til at få oplysning om formålet med behandlingen, kategorier af personoplysninger, modtagere, tidsrummet og kilden til personoplysninger, hvilket er oplyst ovenfor.

Som registreret har du endvidere ret til at få oplysning om dine øvrige rettigheder, jf. nedenfor.

Ret til berigtigelse. Du har ret til at anmode om at få urigtige oplysninger om sig selv berigtiget eller opdateret. Det kan bl.a. ske ved, at du retter henvendelse og angiver, hvilken oplysning, der ønskes berigtiget eller opdateret.

Ret til sletning. I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling. Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du i et konkret tilfælde har ret til at få begrænset behandlingen, må Virksomheden fremover kun behandle de pågældende personoplysninger – bortset fra opbevaring heraf – med dit samtykke, med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person.

Ret til dataportabilitet og transmission af personoplysninger. Du har i visse tilfælde ret til at modtage personoplysninger om dig selv – som du har indgivet til Virksomheden – i et almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, ligesom du har ret til at få transmitteret disse personoplysninger til en anden dataansvarlig.

Ret til indsigelse. Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod en ellers lovlig behandling af dine personoplysninger af grunde, der vedrører en særlig situation hos dig. Det er en forudsætning, at behandlingen er baseret på databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra e eller f.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.